sophiaNETT
"Familje"
image

Mamma

Gry . Er født svensk. Bodde der i 4 år før hun flyttet til England med familien. Bodde der til hun var 9 år og flyttet så til Norge. Hun jobber til daglig i BAMA. Hun er svært aktiv og har mye energi. Spiller bl.a på ett fotballag som heter MP United der hun også er oppmann og eventsjef. Ellers trener hun på SATS og er ivrig på slalom om vinteren. Hun er super sosial og elsker å ha besøk og også gå ut med venner og familie. Hun elsker å reise, spise god mat og drikke vin. Hun kan være en ganske streng mamma men det ligger kjærlighet og omsorg bak alt hun gjør. Hun er ekstremt positiv og er veldig glad. Mye av det hverdagslige ansvaret ligger hos henne da pappa jobber mye men hun gjør alt med ett smil.

Pappa

Per Johnny. Han er norsk og har bodd i Norge hele sitt liv bortsett fra ett år som utvekslingsstudent i USA. Pappa jobber som aksjemegler og det innebærer mye jobbing. Han er alikevel tilstede for oss barna. Han kommer alltid rett hjem fra jobb og prioriteter alltid oss først. Han er nok litt gøyal pappa men også en kjærlig pappa. I likhet med mamma så er han veldig glad i å reise, være sammen med venner, spise god mat og drikke vin. Han er også veldig glad i å stå på ski om vinteren og spille golf om sommeren og ellers har trening blitt viktig de siste årne da han er en flittig deltaker i "Birken" på sykkel hvert år. Vi er så stolte! Han har allikevel energi og overskudd til å herje med oss og det er jo det viktigste.

Storesøster Isabella

Isabella er en sosial, glad, omsorgsfull og energisk storesøster. Hun har taklet det å få en lillesøster kjempefint. Hun har lagt litt mer beslag på pappa da mamma naturlig nok blir en del opptatt med meg. Men hun er ikke nevneverdig sjalu. Hun er jo stor så hun forstår alt og dessuten er hun mest opptatt av det som skjer i hennes eget liv. Dvs diverse aktiviteter og ikke minst venninner. Akkurat nå har hun sluttet på jazzballett men skal starte på slalom trening til vinteren og så går hun i tillegg på idrett og musikk, dans og drama på skolen. Hun er ett levende menneske og viser alle følelser hele tiden. På godt og på vondt men heldigvis har hun sjelden en dårlig dag. Hun er i likhet med meg en solstråle. Jeg gleder meg til å bli litt større så vi kan herje og leke mer sammen men akkurat nå er det koselig at hun bare er storesøster og at vi noen ganger ligger i sengen og prater sammen. Hun er flink til å passe på meg.

Besteforeldre

Mormor og Åke i Nittedal. (Jeg kaller han bare Åke men han er bestefar og). Så har jeg dobbelt sett av besteforeldre på pappas side. Farfar (Johnny) og Bobo på Jessheim og farmor (Anne-Grethe aka Boste) og Trygve.

Oldeforldre

Jeg har tre oldefedre. Arne i Nittedal, Haldis i Sverige (på mamma's side.) og så Randi på Jessheim (på pappas side).

Resten

Ett utallig antal tanter, onkler og kusiner. Mamma skal gjøre et slektstre etter hvert. Det kommer!